RobertBrickstad.nl algemene Informatie en voorwaarden voor 2023

Personen die iets bestellen gaan akkoord met de onderstaande informatie/voorwaarden.
RobertBrickstad.nl is alleen een webshop en heeft géén fysieke winkel, het is hobby matig. Het doel van RobertBrickstad.nl is,
om te laten zien dat LEGO voor Jong & Oud leuk is, dat stimuleren wij graag.

Inhoud
1.0 Verzenden
1.1 Retourneren
1.2 Probleem met bestelling
1.3 Betalen
1.4 Onderdelen op aanvraag zoeken (buiten de webshop om)
1.5 Levertijd
1.6 Kortingscode (voor korting bij uw bestelling)

1.0 Verzenden
Bestellingen worden via Post NL of DHL verzonden. Via de webshop van RobertBrickstad.nl,
zal u bij iedere wijziging een bevestiging ontvangen, zodat u precies weet wanneer uw bestelling is verstuurd.

1.1 Retourneren
De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Er is een uitzondering, dat is wanneer het verkeerde product geleverd is. Dan zullen de kosten voor rekening van RobertBrickstad.nl zijn. In dit geval zullen de gemaakte verzendkosten, en de kosten van het artikel worden vergoed nadat de bestelling bij ons retour is binnengekomen.

1.2 Probleem met bestelling
Bij RobertBrickstad.nl doen we er alles aan om uw bestelling zo goed mogelijk af te handelen.
Het verzamelen van uw bestelling is mensenwerk. Daarbij worden soms fouten/vergissingen gemaakt. Hierdoor kan het gebeuren dat er iets in uw bestelling ontbreekt of de verkeerde maat is geleverd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we proberen, dat zoveel mogelijk te voorkomen.
Als wij de juiste onderdeel(en) ook niet meer op voorraad hebben, betalen we u het teveel betaalde geld terug. Ook horen we graag welke onderdelen u verkeerd heeft binnen gekregen i.v.m. de voorraad op onze webshop. Deze kunnen wij dan aanpassen, om andere klanten niet teleur te hoeven stellen.

1.3 Betalen / verwerkingskosten
Uw bestellingen dient u (altijd) vooraf te betalen op NL39ABNA0438603109 t.n.v. R. Nanninga
o.v.v. het bestelnummer welke u krijgt op het moment van plaatsen van een bestelling. Na ontvangst van uw betaling gaan wij uw bestelling pas verzamelen. Uw bestelling moet binnen 3 dagen worden betaald, daarna ontvangt u een betalingsherinnering. Mocht de betaling dan na 3 dagen nog niet binnen zijn, dan beschouwen wij de bestelling als geannuleerd. Via de webshop van RobertBrickstad.nl zal u bij iedere wijziging een bevestiging ontvangen, zodat u precies weet wanneer uw bestelling is betaald. Op de factuur ziet u deze kosten staan onder verwerkingskosten. Hierin zit de verzendkosten / verpakking materiaal / en werktijd kosten. De verzendkosten wordt bepaald d.m.v. het gewicht. Voor verpakking en werktijd rekent RobertBrickstad.nl € 3,00

1.4 Onderdelen op aanvraag zoeken (buiten de webshop om)
Zoekt u een onderdeel die niet op RobertBrickstad.nl staat, dan ook kunnen wij u helpen.
Ook bij onderdelen op aanvraag dient u uw bestellingen (altijd) vooraf te betalen.
Na dat u een factuur heeft ontvangen. Wel kan de levertijd wat langer duren want orders die via onze webshop geplaatst worden krijgen eerst voorrang.

1.5 Levertijd
De levertijd van uw bestelling is binnen 3 / 14 dagen (m.u.v. de feestdagen-drukte). Mocht het onverhoopt toch langer duren dan laten wij u dit uiteraard weten.

1.6 Kortingscode (voor korting bij uw bestelling).
Soms heeft RobertBrickstad.nl een kortingsactie (bijvoorbeeld tijdens Sinterklaas). Gebruik deze code bij het aanmaken van uw order.
Achteraf kan RobertBrickstad.nl deze code niet meer verwerken, helaas, en betaald u gewoon de prijs op de site. U bent dus zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de code.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Gesloten

van 6-12 t/m 31-12

deze periode is het niet mogelijk een bestelling te plaatsen. De webshop en het magazijn worden klaar gemaakt voor 2024.

Ik help u graag!

  • Met het zoeken naar uw onderdelen

 

 

 

 

© 2013 - 2023 RobertBrickstad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel